Kayıt Koşulları

TED ÇORUM KOLEJİ
2019 – 2020 AKADEMİK YILI KAYIT BİLGİLERİ
Okulumuza 2019 – 2020 eğitim – öğretim yılında, ANAOKULU, İLKOKUL ve ORTAOKUL ve Lise
9 ve 10. sınıf düzeyinde öğrenci kabul edilmektedir.

ANAOKULU
Anaokulumuza Eylül 2019 tarihi itibari ile 36-66 ayını doldurmuş öğrenciler kabul edilecektir. 66-67-68 ayını doldurmuş öğrenciler veli dilekçesi ile 1.sınıfa kayıt erteleyerek; 69-70-71 ayını doldurmuş öğrenciler doktor raporu ile 1.sınıfa kayıt erteleyerek Anaokulumuza kayıt yaptırabilir.
Aday öğrencilerle görüşme süreci 01.02.2019 tarihi itibari ile başlayacaktır.
Aday öğrenciler, velilerinin başvuru formunu doldurma sıralarına göre görüşmeye davet edilir. TED
Çorum Koleji PDR uzmanları ve Anaokulu öğretmenleri tarafından aday öğrencilerle görüşme yapılır.
Görüşmede aday öğrencinin, motor becerileri, dikkat ve algılama düzeyi konularında hazır bulunuşluk, okul olgunluğu ve dil gelişimi gözlenir ve değerlendirilir.
Görüşme sürecinin sonuçları aday velilerimize -1- iş günü içerisinde bildirilir.

İLKOKUL
• Başvuru formunu dolduran aday 1, 2 ve 3. sınıf velilerimizin öğrencilerine, görüşme için randevu
verilir. TED Çorum Koleji PDR Uzmanları ve ilkokul öğretmenleri tarafından aday
öğrencilerle görüşme yapılır.
• Aday öğrencinin okul olgunluğu ve hazır bulunuşluğu gözlenir ve değerlendirilir.
• Sınavda başarılı olan öğrencilerin velileri TED Çorum Koleji PDR Uzmanları ve öğretmenleri
tarafından yapılacak olan görüşmeye davet edilir.

ORTAOKUL
• Başvuru formunu dolduran aday öğrenciler 18 Ocak 2019 Pazar günü saat: 10.00’da okulumuzda
yapılacak olan ‘Öğrenci Giriş Sınavı’na katılır.
•Öğrenci Giriş Sınavına katılmayan öğrenciler bireysel olarak sınava katılırlar.
• Sınavda başarılı olan öğrencilerin velilerine TED Çorum Koleji PDR Uzmanları ve öğretmenleri
tarafından yapılacak olan görüşme için randevu verilir.
• Sınav ve görüşme sonuçları olumlu olan aday öğrencilerin 28 Ocak 2019 tarihi itibari ile kesin
kayıt hakkı kazanır.

Atatürk Köşesi